søndag 18. desember 2011

Pepperkakeborg!

I år falt valget på å lage pepperkakeborg komplett med to tårn, vindelbro, kanoner og krigende soldater ;)
Jeg har noen uttrykkere som er egnet til å lage både hus og til borg og har limet med smeltet sukker (uten brannsår i år!!) og har dekorert med melisglasur. Gutta har tatt seg av resten av pynten ;)



Selve borgen med vindelbroen:


Tårnene:



Close up av kanonene:

søndag 11. desember 2011

Nok en fjell-LO

Det blei mange av dem i år. Dette er fra mitt livs største fjell-opplevelse; Brudeskaret i Trollveggen. Utsikten herfra er helt utrolig, ELSKER dette bildet!




Her er LOen:




Detaljer:



lørdag 10. desember 2011

SoveLO

Min yngste er bare fem år og kan finnes sovende i de utroligste stillinger. Her har jeg funnet han i stolen etter herjing ute, han var så utrolig fredelig....



Har koset meg med glimmermist og forelsket meg i et sky-stempel. Boltret meg i osteklut og bølgepapp og har til og med funnet frem QK alfabeter! Pyntet med snurreblomst fra Kort og godt samt hjemmemekka pebbles (måtte jo prøve jeg og!) Pebblesene er laget av henholdsvis rubons og mønsterark-rester.

torsdag 8. desember 2011

Venninnekort

Nydelig sitat fra North Star Stamps her!

tirsdag 6. desember 2011

Storopprydning i scrappekroken

Jeg har kjøpt meg expedit på Ikea og funnet ut at de sjøgresskurvene en kjøper på f eks Jysk og Europris passer perfekt inn i hullene. Det ble både dekorativt og effektiv plassbesparer! Det planlegges å kjøpe en halv slik en og montere oppå den jeg har. Regner med å ikke få MINDRE utstyr med årene ;)




Jeg har ikke store plassen å boltre meg på, her står jeg helt klemt opp mot skapene på motsatt side når jeg tar bildet:



Jeg har en pult som kan felles ut en klaff på for å få plass til å både la noe tørke mens jeg jobber med noe annet. Er avhengig av hyller helt opp til taket og er vel ikke helt ferdig med å finne måter å lagre på ennå ;)

mandag 5. desember 2011

Clean and simple LO

Fant meg ny stempelplate fra North Star Stamps på Grorud med masse sitater om fjell og friluftsliv, perfekt for meg! Lagde denne med det ene sitatet:

lørdag 3. desember 2011

Mine adventslys


Jeg har kjøpt kubbelys og dekorert selv med blonder og bast. Jeg har malt chipboardtall lilla og klint på Distress cracle paint, clear rock candy. Kjempekul effekt!